joi, 18 februarie 2010

Sinceritatea si Societatea

O intrebare buna pe care poti sa o pui prietenilor este: “Te-ai f*** in cur pentru un milion de euro?” (Dar atentie, pune-o barbatilor, si pune-o alora normali nu aia gay).Poti sa o faci un pic mai realista, si ii zici cu toata seriozitatea, doar ca oferi suma de 10.000 de euro.

Cati crezi ca ti-ar raspunde la modu serios, adica raspunsuri ca “Stai sa ma gandesc 2-3 zile” sau “Bine, dar sa fi bland”.Cu intrebarea asta le testezi sinceritatea, si vezi daca sunt mistocari.Le si repeti, bai, scot acuma banii din banca esti nebun, numai sa o faci.

Pe de alta parte, cu homosexualii, nu stiu sincer care e problema.Noi, astia heterosexuali, avem ceva cu ei.Huaaa, blasfemie, huaa, se f** in cur.Ati vazut vreun homosexual sa arunce cu oua intr-un cuplu baiat-fata care merge pe strada si sa strige la ei “Bai nu mai f*** femei ca te bate Dumnezeu, cum poti sa faci asa ceva, nu ti-e rusine de tac-tu?”.

Nu, ei stau saracii si se bucura de iubirea lor, dar daca noi ii vedem pe strada imediat, huaa, blasfemie, cum poti sa faci asa ceva.Da ei nu au zis “Huaa, blasfemie, cum poti sa iti placa tatele alea mari si rotunde si curu ala suplu, e oribil frate”.

Eu zic ca noi ca barbati ar trebui sa fim impacati in mintea noastra, ca raman mai multe femei pentru noi, gganditiva ca intr-un cuplu de homosexuali intra 2 poate chiar 3 barbati.Cu fiecare cuplu homosexual avem mai multe sanse la Nicoleta Luciu !